maandag 2 maart 2015

New in || White & Scuba


Afgelopen vrijdag heb ik gewinkeld bij Rinsma in Gorredijk. Zij hadden in de voorjaarsvakantie een trendmarkt en nodigden daar leuke gasten bij uit. Afgelopen vrijdag was dat Olcay Gulsen van het merk SuperTrash. Ik vind haar een erg inspirerend persoon en wilde er daarom graag die dag naartoe. Natuurlijk ben ik niet met lege handen naar huis gegaan, ik heb een aantal leuke items gekocht voor de lente. 




Het eerste item is deze leather midi skirt van Vero Moda. Toen ik deze zag moest en zou ik hem passen. Ik verwachtte dat hij vrij duur zou zijn, maar dat bleek heel erg mee te vallen. Ik had niet verwacht dat de rok van Vero Moda was en ik was blij verrast toen ik het label zag. Ik heb al vele midi rokken gepast, maar steeds zaten de rokken niet goed om mijn buik. Deze gelukkig wel en daarom ging hij voor €39,99 mee naar huis.

 
Het tweede item is deze top van Vanilia. Het is van een heerlijk Scuba stofje en het model is heel erg fijn. De top is wat korter (maar niet echt cropped) en kan daarom mooi op een high-waisted rok (die hierboven) of broek. Ik vind dit een hele mooie basic top en het feit dat het een keer geen zwarte top is gaf voor mij de doorslag om het te kopen. Ik vind deze kleur erg mooi en ik denk dat ik dit kleurtje nog vaker ga kopen voor de lente.


Het laatste item is een jas. Ook al heb ik afgelopen maandag ook al een jas gekocht bij H&M (die krijgen jullie nog te zien), deze kon ik niet laten hangen. De jas is van het merk YAYA en kostte €79,99. Ook deze jas is gemaakt van Scuba en het zit zo lekker! De jas valt ruim, boyfriend fit en heeft driekwart mouwtjes, wat ik erg leuk vind voor de lente en zomer. Een leuk item om te combineren bij een zwarte outfit, zo wordt het allemaal wat lichter.

Ik ben erg blij met mijn eerste lente aankoopjes, heb jij al wat lente items geshopt? 

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankopen heb je gedaan =)
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke items heb je geshopt! Vind vooral je midi skirt erg leuk

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie items, vooral de top vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...