donderdag 21 mei 2015

Tip || Book Chanel

Als ik 1 haute couture label op moet noemen wat mij het meest inspireert, dan is het wel Chanel. Hun vakmanschap en precisie is echt zo goed en mooi. Afgelopen week gaf ik op school een presentatie over de technieken en symbolen van Chanel en als bron gebruikte ik onder andere dit prachtige boek. Chanel, collections & creations.
Ik weet dat het boek populair is als decoratie item en de buitenkant is inderdaad prachtig. De camelia, een belangrijke bloem voor Coco Chanel, op de voorkant en het beroemde Chanel jasje op de acherkant.


De binnenkant is echter net zo mooi of misschien wel mooier. 200 pagina's gevuld met informatie en foto's op A4 formaat uit alle tijdsperiodes. Het boek is geschreven in het Engels, maar is zeker te begrijpen als je basis Engels kunt lezen. Het boek is opgedeeld in 4 delen: The Suit, The Camellia, Jewelry, Fragrance & Beauty. Het is dus niet alleen een boek voor modeliefhebbers, maar ook voor de mensen die van mooie sieraden of van Chanel's make-up houden.

Ik heb dit boek nog maar sinds kort, dus ik heb natuurlijk nog niet alles gelezen. Misschien komt er over een tijdje een uitgebreide review online, maar ik kon het niet laten om hem nu als tip aan te bevelen.

Het boek is voor €29,99 onder andere te koop bij Bol.com.

Heb jij dit boek? Of ben je van plan hem aan te schaffen?

6 opmerkingen:

 1. wat een mooi boek, mooie versieringen en fotos.
  www.goldandurban.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil dit boek zo graag hebben. Ik vind hem prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees al die boeken eigenlijk bijna niet, maar ziet er wel leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt mij wel tof, alleen de motivatie zoeken om het te lezen is verrrrrrr!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien helpt het als je hem als decoratie op tafel legt, dan zie je hem liggen en ga je er misschien sneller in lezen.

   Verwijderen
 5. Wat een geweldig boek!! Ik sla dit artikel even op hihi :) xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...