woensdag 19 augustus 2015

Review || New Catrice Nailpolish 98

Afgelopen week kocht ik een nieuw nagellakje van Catrice. Dit is een nieuwe kleur, 98 No Coffee Without Toffee. Het is een mooi nude kleurtje en past echt overal bij. Ik heb hem meteen opgedaan, om te testen en omdat ik het een super mooi lakje vindt!


Ik draag normaal gesproken eigenlijk alleen maar witte, grijze en zwarte nagellak. Maar toen ik op tumblr wat plaatjes van neutrale kleuren tegenkwam, ging ik op zoek. Ik vond bij Catrice dit mooie, nieuwe lakje. De kleur van het lakje is dus huidskleurig, zonder glitter/shimmer en met een oranje/bruine tint, heel subtiel. Dit lakje hoort dan ook in de nieuwe collectie bij de minimalistische serie (die zie je op de eerste foto). Ik heb een ander lakje van HEMA, die neigt meer naar roze.

Dan de werking van het lakje. Het lakje brengt erg gemakkelijk aan, zoals ik van Catrice gewent ben. Het kwastje is lekker breed, waardoor je in 1 of 2 vegen je hele nagel kunt bedekken met nagellak. Ik had 2, soms 3, laagjes nodig om het goed te laten dekken. De lak droogt ook redelijk snel (ik ben vrij ongeduldig). En dit is dan het resultaat! Ik vind het kleurtje erg mooi. Wanneer je deze draagt zien je handen er gewoon verzorgd uit zonder op te vallen. 

Op dit moment draag ik het lakje al 3 dagen, het zit er nog perfect op! Bekijk de foto's maar eens, die heb ik namelijk gister, laat in de middag pas gemaakt. En ook na het werken is de lak goed blijven zitten, meestal chipped mijn nagellak helemaal. Ik verwacht dat de lak nog wel 2 tot 3 dagen goed blijft zitten, maar ik update jullie zeker even wanneer het minder begint te worden. 


Deze nagellak is echt een aanrader, zeker als je op zoek bent naar een mooi huidskleurig lakje. Het is een echt budgetproduct en het is het geld dubbel en dwars waard.

Wat vind jij van huidskleurige lakjes? Ga jij dit lakje proberen?


Nagellak - Catrice 98 No Coffee Without Toffee - €2,99 


6 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...