dinsdag 29 september 2015

New In || Furry Backpack


Het nieuwe schooljaar is alweer een tijdje aan de gang, maar toch vond ik het tijd om een nieuwe rugzak aan te schaffen. Mijn rugtas van vorig jaar voldoet op zich nog prima, maar is wel iets te groot voor de dagen waarop ik geen laptop mee hoef. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe! En die vond ik. Dit is hem dan! Deze rugzak is van het merk mi-pac en kocht ik op de website Marington. Zij verkopen erg leuke tassen, niet alleen rugzakken, maar ook aktetassen, handtassen, weekendtassen en nog veel meer.Over naar de tas zelf. De tas is gemaakt van een synthetische leersoort met textuur en is vrij glanzend (iets glanzender dan ik had verwacht). Het nep-leer is in het begin nog erg stug, maar ik merk dat dat al snel minder wordt wanneer ik de tas gebruik. Verder heeft de tas aan de voorkant een vak, dit vak is is gemaakt van een heel zacht, furry materiaal. Uiteraard zit hier ook het logo van mi-pac. De ritsen van de tas zijn goud, een wat koudere, gelige goudkleur, maar mocht je er niet van houden, ze worden goed bedekt door de tas zelf. Last but not least, de tas heeft, naast de reguliere schouderbanden ook een handvat aan de bovenkant om je tas aan op te tillen, altijd handig!

Dan over naar de binnenkant van de tas! De tas is aan de binnenkant erg simpel, geen poespas. Hij bevat namelijk 2 vakken, 1 klein vak voor bijvoorbeeld je telefoon, sleutels, pasjes of je oplader. Het andere vak is een groter vak met een elastiek, hier kun je je laptop (tot 13 inch ongeveer) of tablet in doen. Op de momenten waarop je geen gebruik maakt van het vak, heb je de ruimte in het grote vak extra. 

Ik ben erg blij met mijn nieuwe tas en je zult deze zeker vaker langs zien komen op mijn blog in bijvoorbeeld outfitposts. Ik bestelde deze tas dus bij Marington en hij kostte €57,50 excl. verzendkosten ├á €3,95. Wil jij dus ook zo'n leuke rugzak kopen? Dan kun je zeker eens een kijkje nemen op hun website. Je hebt je rugzak (mits deze op voorraad is en je hem op werkdagen voor 14:00 besteld) de volgende dag al in huis!

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...