donderdag 1 oktober 2015

Favorites || September 2015

De maand september is alweer voorbij, de tijd gaat voor mijn gevoel echt heel snel, en daarom heb ik weer een artikel met mijn favorieten van de afgelopen maand. Ik heb in augustus vrij veel gekocht en ik kon de items deze maand volop dragen met dit herfstige weer. Naast mijn fashion favorieten heb ik ook wat beauty en lifestyle favorieten en heb ik mijn favoriete sieraden van deze maand uitgekozen. Lees en kijk je snel met mij mee? Klik dan op de "read more" button.

Ik begin maar meteen met de fashion favorieten van de maand september. Mijn eerste favoriet is deze witte blouse van YAYA, een hele klassieke, katoenen, witte blouse die iedere vrouw (en ook man) in haar kast moet hebben hangen. Ik vind het een super fijn model en draag hem graag, 1 nadeel, hij kreukt onwijs snel..

Favoriet nummero 2 is deze broek van het merk Please. Het is een mooie ripped jeans met open gaten bij de knieƫn. Het model is mooi aansluitend en ik vind het erg leuk om de pijpjes net 2x om te rollen. Echt een hele goede aankoop!

Dan mijn beauty favorieten: de eerste is de all about matt concealer van Essence. Deze heeft echt de perfecte kleur en dekt heel goed. Ik gebruik deze meestal alleen voor de onzuiverheden op mijn gezicht en niet voor donkere kringen, dat geeft namelijk een iets te neppe look.
Mijn volgende favoriet op het gebied van beauty is deze Maybelline Color Drama in de kleur Nude Perfection waar ik hier een review over heb geschreven. Het is een ontzettend fijn potlood en ik vind de kleur erg mooi.
Over naar mijn favoriete nummer van deze maand en dat is Lush Life van Zara Larsson. Gewoon een lekker, fris nummer dat niet snel verveeld.
Mijn meest gedragen sieraden zijn deze knopjes van de WE en mijn neppe helix van Primark (€0,25 voor een pakje van 9 oorbellen, wat?!). De helix had eerst een gouden kleur, maar is nu vrijwel helemaal zilverkleurig (wat ik persoonlijk een stuk mooier vind).

Tot slot, mijn favoriete paar schoenen van deze maand. Deze maand zijn dat deze chelsea boots van Fabs die ik onlangs kocht. Ik heb ze inmiddels helemaal ingelopen en ze zitten nu heerlijk.

Dit waren mijn favorieten van de maand september, uiteraard zal ik ook volgende maand weer zo'n artikel plaatsen. Mocht je nou ook willen zien wat ik in die maand allemaal uitspook, volg me dan ook op instagran @iidwerd en op Snapchat (ook iidwerd).

Wat zijn jouw favoriete producten van de maand september?

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...