vrijdag 25 september 2015

Outfit || Vogue's Fashion Night Out

Donderdagavond 10 september was de Vogue's Fashion Night Out in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Een gratis modefeestje met goodiebags en vooral heel veel hapjes en drankjes. Gelukkig was ik op deze mooie, warme donderdag vrij en maakte ik er samen met 3 van mijn lieve klasgenootjes een dagje Amsterdam van. Ik trok uiteraard iets beters aan dan mijn pyjama of huispak en laat jullie vandaag mijn outfit zien van deze avond. Kijk je mee? 

Ik ging deze dag voor de veelbesproken culottes (ook wel broekrok), een driekwart broek met wijde, rechte pijpen. Ik zocht al een tijdje een mooie en kwam deze een week eerder tegen bij de H&M. Eindelijk een culottes die wel bij mijn figuur past! Het is een high-waist model en dit model is iets meer casual door de elastieken band. Het stofje is super dun, maar zeer comfortabel. (Ik had het hierboven over een pyjama, qua comfort komt deze in de buurt). Blazer - Only, Top - Only, Culottes - H&M, Heels - Bershka, Oorbellen - WE, Horloge - Ernest

Het was een hele leuke dag en avond, ondanks dat we net nummer 155 bij de Calvin Klein waren (de eerste 150 kregen een leuke goodiebag). Ik heb verder niet erg veel gekocht, enkel een Jurkje van Vanilia en 2 leuke borden bij de ZARA Home. Maar die zal ik later nog in een shoplog voorbij laten komen. 

Wat vind jij van de culottes? En ben jij ook naar VFNO geweest?

9 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...